Jet set

Tošić se oglasio nakon što su isplivale Karleušine prepiske sa advokatom: Indirektno zaprijetio Jeleni

Fudbaler Duško Tošić oglasio se nakon teksta u Telegrafu, na svom Instagram nalogu i to prvi put na ovakav način i pomenuo temu razvoda od Jelene Kareluše.

FOTO: INSTAGRAM/KARLEUSASTAR
FOTO: INSTAGRAM/KARLEUSASTAR

Naime, Tošić je prvo objavio tekst u kojem se nalazi poruka koju je Jelena razmijenila sa njegovim advokatom, po kojima se jasno vidi da hitno zahtjeva razvod.

Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo SPORAZUMNO! – napisao je Tošić i dodao emotikone.

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / DUSKOTOSIC
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / DUSKOTOSIC

Tu se nije zaustavio, pa je naveo da “vidi mnogo laži sa druge strane”, pa je najavio i neku svoju verziju priče, o kojoj će, kako tvrdi, mediji pisati.

– Pošto vidim mnogo laži sa druge strane.. Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga sto smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju tako da cu uskoro dati detalino svoju verziju, ali plasim se da će mediji morati narednih dve godine da se bave time, naveo je, prenosi Telegraf.

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / DUSKOTOSIC
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / DUSKOTOSIC

Podsjetimo, srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se sinoć nakon izjave njenog supruga Duška Tošića, o kojoj bruji javnost.

Karleuša je navela da mora da reaguje na “izvrtanje istine”. Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

– Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da “radi” kako kaže, “radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom – napisao joj je advokat.

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / KARLEUSASTAR
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT / KARLEUSASTAR

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza. Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od… – dio je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Inače, kako se može vidjeti iz priloženog, prepiska je nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujutru.