Jet set

Tanja Savić o tvrdnjama da je širila koronu na nastupima: Nisam znala da sam pozitivna

"Tanja Savić širila koronu po klubovima" naslov je koji je odjeknuo u mnogim medijima i šokirao javnost.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Međutim, izgleda da situacija nije baš takva, te se izrevoltirana pjevačica odmah oglasila i demantovala navode koji su izazvali lavinu negativnih komentara.

– Ovo moram da prokomentarišem. Pišete da sam širila koronu, pa pobogu da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna i zdravorazumna osoba uradila sam test koji je bio negativan. Naime, moja krivica je jer sam izostavila jednu važnu stvar u intervjuu, a to je da kažem da sam uradila antitijela tek nakon ljetnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu – počela je Tanja, a potom dodala da joj novac nikada nije bio ispred zdravlja i sigurnosti.

– Nisam neko ko trči za parama po svaku cijenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila prvo zbog sebe, a kasnije zbog drugih. Vjerujte mi da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radila – zaključila je pjevačica.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Tanja Savić jedna je od mnogih koja je nedavno preležala koronu, ni ne znajući da je ima, a o posledicama virusa govorila je sa pripadnicima sedme sile nakon čega je došlo do njenog demanta.

– Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitijela, imala sam 4.250 antitela, a sve vrijeme sam radila bolesna. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtilo mi se u glavi, a imala sam cijelo ljeto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici prije svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro – ispričala je prije nego što je u javnost došla vijest koja je pogodila.

Prihvati notifikacije