Jet set

Svadba u Njemačkoj: Đaniju punili cipele parama, pa mu napravili krunu od eura

Pjevač Radiša Trajković Đani pjevao je na jednoj svadbi u Njemačkoj zajedno sa kolegama Urošem Živkovićem, Andreanom Čekić, Katarinom Grujić i drugima, a na kojoj su se svi izgleda baš oparili.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Kao što to obično biva na gastarbajterskim veseljima, šuške su letjele na sve strane, te su pjevači već na sredini svadbe bili punih džepova bakšiša. Ali, niko kao Đani.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Naime, Kaća Grujić postavila je na svom Instagramu video snimke na kojima su Đanija gosti okitili eurima toliko da je imao krunu od novačnica na glavu, zatim u košulji, džepovima, pa čak i cipelama, a u rukamama ih je bilo toliko da je pjevač jedva držao mikrofon, piše grand.online.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Vi mislite da ste sve vidjeli – napisala je Grujićka uz emotikone koji umiru od smijeha.

Đani je inače poznat kao kralj bakšiša i kralj veselja, i priča se da za jednu pjesmu zna da uzme nevjerovatnu sumu novca. Tako je tokom turneje po Americi zaradio čak 30.000 dolara samo za pjesmu “Ti me nikad i nisi volela”.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Poznato je i to da pjevač ispunjava sve želje, pa je tako jednom prilikom, kada mu je gost tražio, nazdravio i pio iz njegove cipele.

Prihvati notifikacije