Magazin

Đokovići na gala vjenčanje dali 95.000 eura: Otkriveni svi detalji luksuzne svadbe, 10.000 samo za hotel, a ovo je najviše koštalo 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Porodica Đoković iskeširala je 95.000 eura za vjenčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice Saške Veselinov. Oni su svadbu pravili u dvije države u Srbiji i Crnoj Gori. 

Mladenci su se juče tačno u podne zavjetovali na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u krugu najuže porodice i kumova, a zatim su avionom otputovali u Tivat. 

Na crkvenom vjenčanju Đoletova braća Novak i Marko, kao i roditelji nisu skidali osmijehe sa lica, a majku Dijanu su u jednom trenutku savladale emocije i zaplakala je dok je najuspješniji teniser svih vremena grlio. 

“Mlada je blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici, koja je koštala oko 5.000 eura. Novak je kitio muzičare i naručivao pjesme “Luckasta si ti” i “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Posebno ga je pogodila numera “Ružo rumena”, zbog koje se odmah latio novčanika, pa je častio trubače”, priča za Informer izvor blizak ovoj porodici. 

Mnoge je iznenadila odluka mladenaca da poslije crkvenog vjenčanja zajedno sa svatovima avionom odlete u Crnu Goru. 

“Mladenci su se sa porodicom nakon crkvenog vjenčanja uputili do Novakovog restorana na kratki predah, a u popodnevnim satima krenuli su na aerodrom, odakle su poletjeli za Tivat. Samo su za avionski prevoz iskeširali 12.000 eura. Mjesto u restoranu u kome su se provodili košta 100 eura, što znači da su za to platili 8.000 eura. 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

“Obezbijedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 10.000 eura. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili 25.000 eura, a za dekoraciju još 5.000 eura. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odijelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 10.000 eura”, priča izvor. 

Novak je bio presretan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao: 

“Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih savjeta, sve će mu se kazati samo”, rekao je teniser. 

Prihvati notifikacije