Magazin

Sjećate li se nje? Jennifer Aniston nakon 30 godina srela glumicu iz Prijatelja

Jennifer Aniston gostovala je u emisiji Live With Kelly And Ryan, u kojoj je govorila o svom novom filmu Murder Mystery 2, a usput joj se dogodio i jedan zanimljiv susret. Nakon gotovo 30 godina susrela je Mae Whitman, glumicu koja se pojavila u jednoj epizodi Prijatelja.

FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM/LIVEKELLYANDRYAN
FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM/LIVEKELLYANDRYAN

Riječ je o 34-godišnjakinji koja je, kada je imala osam godina, utjelovila Saru, izviđačicu koju je Ross (David Schwimmer) slučajno srušio niz stepenice i slomio joj nogu u desetoj epizodi treće sezone, koja se zove The One Where Rachel Quits.

“Bila sam u Prijateljima. Glumila sam djevojčicu koja je srušena niz stepenice s kolačićima”, otkrila je Mae Jennifer, koju je Aniston jedva prepoznala pri ponovnom susretu. “O moj Bože”, odgovorila joj je Jennifer hvatajući je istog trena za ruke. Mae joj je zahvalila što je bila ljubazna prema njoj.

“Sjećam se da je Jen bila ljubazna prema meni”

“Samo sam te htjela pozdraviti jer si bila tako ljubazna prema meni. Bila je to moja omiljena serija i stvarno ste me natjerali da se osjećam kao da sam dio glumačke ekipe. I bila si tako ljubazna i zagrlila si me. Hvala, uvijek je taj zagrljaj ostao sa mnom”, rekla joj je Mae. “Tako mi je drago što si dobro”, poručila joj je Jennifer. Glumice su se nakon toga zagrlile.

“Mislim da sam imala osam godina. Javili su mi da sam dobila ulogu u Prijateljima, a to je bila moja omiljena serija u to vrijeme. Zašto je osmogodišnjakinja voljela Prijatelje, ne mogu vam reći, ali našla sam tamo nešto s čim sam se mogla povezati.

I sjećam se da je Jen bila tako ljubazna prema meni, učinila je da se osjećam kao da sam dio glumačke ekipe i tako se dobro brinula za mene da sam histerično plakala kad je snimanje bilo završeno. I napravila sam joj božićni ukras s njezinim imenom”, ispričala je Mae u emisiji.

Ostvarila velik broj uloga nakon Prijatelja

Whitman je počela glumiti 1994. u filmu s Meg Ryan When A Man Loves A Woman, nakon čega se pojavila u Bye Bye Love iz 1995. i u Degree of Guilt. 1996. radila je na dva velika filma: Dan neovisnosti s Willom Smithom i One Fine Day s Michelle Pfeiffer i Georgeom Clooneyjem.

Ostvarila je uloge i u Hope Floats sa Sandrom Bullock 1998. i u Knjizi o džungli iz 2003. godine, a pojavila se i u State of Grace, Fillmore!, Grey’s Anatomy, Law & Order, ER i CSI, Good Girls, Family Guy i The Owl House, a najnovija joj je uloga u seriji Up Here.

Prihvati notifikacije