Jet set

Selma Bajrami: U Srbiju sam odnijela milione, i pjevaću tamo prvom prilikom (VIDEO)

Selma Bajrami gostujući večeras uživo na FACE TV rekla je da nije nikakav nacionalista, da je ponosna na svoje albansko i bosansko porijeklo, i da zna da su napade na nju iz Srbije pokrenuli oni kojima, očito, postala prijetnja na estradi.

Selma Bajrami
FOTO: SCREENSHOT/FACE TV

Nije me bilo dugo. Povukla sam se iz medija, a sada sam opet krenula i ništa mene može zaustaviti. Nikakav nacionalista nisam, pjevam svim ljudima, a pjevaću i dalje i u Srbiji, prvom prilikom, rekla je Selma

Pojasnila da je snimak sa njenog nastupa na kojeg pokazuje “dvoglavog orla” star osam mjeseci. Ona ovim činom ne huška ni na kakav rat, ni na kakvu “veliku Albaniju”, već da samo pjeva, i da će to raditi i dalje.

-Ja sam rođena u Bosni, a porijeklom sam sa Kosova, iz Gnjilana. Neću nipošto da se odričem toga, niti to od bilo koga tražim i očekujem.Na pitanje da li je tačno da je u Srbiji zaradila milione a sad “im tako vraća”, Bajrami je rekla:

U Srbiji sam imala svega tri nastupa za sve ove godina. A svaki svoj album sam snimila tamo. Sve sam platila svojim parama, tako da bi se moglo reći da sam ja u Srbiju odnijela milione!

Prihvati notifikacije