Jet set

Šejla Zonić: Plakala sam od sreće, plakala sam zbog svega što mi se u posljednje vrijeme dešavalo, ali bile su to suze olakšanja

Završeno je još jedno regionalno, najgledanije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Mimo svih pravila i očekivanja ovaj put bilo je 20 finalista, svi oni bili su zaslužno u finalnoj večeri. I ovaj put BiH je bila zastupljena sa najviše kandidata, bilo ih je čak sedam. Neki su završili takmičenje u prvom krugu, neki u drugom, a da bi u superfinalu ostao samo jedan takmičar ili takmičarka , Šejla Zonić.

FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ

Pored Šejle tu su bila još dva superfinalista, Miki Sekulovski i Andrijana Petrusovska. Andrijana je bila kod Milija, a Miki i Šejla kod Cece.

Pročitajte još

Andrijani se desio i mali peh, naime pukle su joj pantalone, ali to je brzo riješila , zamjenom za haljinu. Mnogi su očekivali da će se u finalu naći Đula Drini i Šejla Zonić, ali to se nije desilo.

Posljednjih dana pobjednica Šejla Zonić osim stresa oko samog finala, doživljavala je i veliki stres po pitanju družtvenih mreža, odnosno onih ljudi koji su putem društvenih mreža pokušali da je joj napakoste, da navuku gnjev glasača protiv Šejle, a sve zbog toga sto joj je mentor bila Ceca.

FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ
FOTO: BATO ŠIŠIĆ

Međutim, istinske ljubitelje pjesme to nije zanimalo, zanimao ih je Šejlin kvalitet, Šejlina iskrenost, Šejlin talenat.

Na kraju je publika tako i odlučila. Šejlinoj pobjedi prisustvovali su njezini roditelji, roditelji njenog supruga, posebno je bio emotivan momenat kada je je Šejla zaplakala.

“Plakala sam od sreće, plakala sam zbog svega sto mi se u posljednje vrijeme dešavalo, ali bile su to suze olakšanja. U momentu kada sam čula svoje ime doživjela sam kao neki black out, a poslije toga uslijedio je neopisiv osjećaj sreće i divne emocije. Ima dragog Boga i on svakome da kako je zaslužio i kako je bolje za njega“ – rekla nam je Šejla.

U jednom momentu pored Šejle se našao i njen suprug Armin koji je zaplakao.

Šejla i Armin Zonić
FOTO: BATO ŠIŠIĆ

„U meni su se pribudile emocije koje imam i koje nemam. Ljubav i moral je jedini put u koji vjerujemo kako ja tako isto i Šejla. Prošli smo dosta toga zajedno, svaka ljubav, svako iskreno zalaganje i svaki pošten rad se na kraju i nagradi“- rekao nam je Armin.

Šejlina mentorka Ceca Ražnatović je posebno bila sretna, ma presretna.

“Nemam riječi kojima bi ovo veče opisala. Cijelu večer pored mene je bila moja Anastasija, a ja sama ne znam kako da sve to riječima iskažem. Do sada se nije desilo da dva kandidata iz jednog tima budu prvo i drugo mjesto, dva fantastična vokala, dva bisera, jedan bosanski, jedan makedonski. Srce mi je lupalo kao ludo, a ne znam na koju stranu će da prevagne“- rekla nam je Ceca.

Bato Šišić