Magazin

Saznajte koja su tri najpoštenija horoskopska znaka

Poštenje je ljudska kvaliteta koju drugi najviše cijene.

FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY
FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY

Pošten čovjek časno postupa prema sebi i drugima, a ta kvaliteta sa sobom donosi i brojne druge. Tako su, primjerice, poštene osobe istovremeno i iskrene, dobroćudne, pravedne i empatične.

Čak se i u evropskoj filozofiji ova vrlina ističe kao jedna od četiri najvažnije koju dobar čovjek mora imati. Hrabrost, mudrost, samokontrola i pravednost (odnosno poštenje) vrline su koje su prepoznali još za vrijeme Platona.

Astrologija nam puno toga govori o nama samima, a u nastavku pročitajte koje su znakove zvijezde odredile kao najpoštenije.

Djevica

Djevice su oličenje poštenja. Čvrste su, pouzdane i pedantne, i u svom osobnom prostoru i prema drugim ljudima. Njihov je um orijentiran na detalje i nikad neće propustiti priliku da naprave nešto dobro. Ako Djevica nešto obeća – možete biti sigurni da će održati to obećanje.

Upravo su to osobine koje osobe u znaku Djevice cijene i kod drugih ljudi. Ako Djevici pokažete da niste pošteni i da biste je na neki način mogli iznevjeriti ili prevariti, ona će poput detektora prepoznati vaše mane i zauvijek će vas prekrižiti.

Bik

Zemljani znak također je oličenje vrijednih ljudskih osobina i zauzima visoko mjesto na listi najpoštenijih horoskopskih znakova. Bikovi su kamen temeljac veze i prijateljstva. Stabilni su, čvrsti i uvijek govore isključivo ono što misle.

Malo govore, ali kad nešto kažu – to je u većini slučajeva prava stvar. Vjeruju u dobrotu drugih ljudi i smatraju da bi svako od nas mogao postupiti ispravo u svim životnim situacijama – samo kad bi htio. Nije im problem priznati pogrešku, ali im je problem oprostiti.

Vodolija

Vodolije su poštene u smislu objektivnosti. Iako uvijek naprave ispravnu stvar, to je većinom stvar činjenice, a ne nužno morala. One su poput naučne verzije pouzdanosti. Uvijek se možete osloniti na njihovu pomoć, ali ne i na utjehu. Primjerice, ako ih zovete nakon što vam je neko slomio srce, one će odmah doći, donijet će vam maramice, slatkiše i sve što vam treba, ali neće vam moći pomoći na emocionalnoj razini, prenosi zadovoljna.hr.

Prihvati notifikacije