Jet set

Sanji Kužet usred emisije javili da joj je sin imao ozbiljan potres mozga: Morala sam da se smijem

TV lica su nebrojeno puta pokazala koliki su profesionalci u svom poslu, te da kada imaju stresne, ali i bolne situacije, oni se ponašaju kao da je sve u najboljem redu.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

I dok u njihovim srcima vlada tuga, putem malih ekrana djeluje kao da je sve u najboljem redu i trude se da ne skidaju osmijeh sa lica.

Baš takva situacija se dogodila i voditeljki „Zvezda Granda” Sanji Kužet koja je tokom emisije saznala da joj sin ima potres mozga. Iako je bila u neznanju kako je njen sin, ona je morala da se smješka, kako bi emisija neometano tekla i niko ne bi primjetio njeno neraspoloženje.

-Mnogo stvari može da me iznervira, ali to nekako ostavljam iza sebe jer bih nače vjerovatno odlijepila – kazala je Sanja, a onda se njen kolega Voja Nedeljković prisjetio jedne takve situacije:

-Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna ljekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu – prisjetio se Voja.

Prihvati notifikacije