Magazin

Prljavo Kazalište, Šerifović i Joksimović oduševili na Jahorini, a evo ko pjeva u narednim danima

Otvoren “Jahorina Ski Opening”! Brojne posjetioce od 1. do 4. decembra zabavljali su Zli Pevač, Prljavo Kazalište, Marija Šerifović i Željko Joksimović.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Umjetnici su bili na visini zadatka i pokazali kako to rade velike zvijezde.

Prljavo Kazalište, Marija Šerifović i Željko Joksimović svojim su hitovima, jedinstvenim interpretacijama pjesama, ali i narodnim repertoarom, još jednom dokazali zašto se za njihov nastup uvijek traži ulaznica više.

Iza nas su tri dana sjajnog provoda tokom kojih je Jahorina ponovo pokazala da je centar zbivanja, ali i centar okupljanja ljudi različitih nacionalnosti, interesovanja i starosnih kategorija.

Kako je bilo prethodnih večeri na Jahorini zavirite u galeriji naših slika.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Ali tu nije kraj, mislili su i na one koji nisu u prilici da planinu posjete u prvim skijaškim danima nove sezone, te su u periodu od 8. do 11. decembra pripremili tzv. „Powder Ski Opening“, koji će podrazumijevati popust od 30%, koji skijaši mogu ostvariti na ski karte koje se kupe i iskoriste u pomenutom periodu.

Nezaboravna zabava ni tada neće izostati, te možete očekivati sjajne koncertne momente na vrhu planine, u Olimpijskom baru. Riječ je o koncertima koje će održati sjajni Saša Kovačević, 9. decembra, te fantastična Vesna Zmijanac, 10. decembra, a koji će biti praćeni odličnim dnevnim žurkama na platou ispred novog šanka na otvorenom, spremnog za najbolje apres-ski žurke na planini.

FOTO: OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA
FOTO: OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA
Prihvati notifikacije