BiH

Porodica Novaka Đokovića praviće hotel na Jahorini

Prije dva dana na Jahorini je održan sastanak uprave Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem sa porodicom Đoković, tačnije Srđanom Đokovićem.

FOTO: FENA
FOTO: FENA

Nakon mnogobrojnih posjeta porodice najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, olimpijskoj planini na jučerašnjem sastanku je postignut dogovor o investicijama koje će ova porodica realizovati na Jahorini,prenosi biznisinfo.ba.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

– Imamo tu čast da su naši česti gosti članovi porodice Đoković koji su sami po sebi svjetski poznat brend. Nakon privilegije koju smo dobili imenovanjem jahorinskih ski staza po imenu najpoznatijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića sada Jahorina dobija i hotel u neposrednoj blizini upravo ovih staza.Naša vizija je da privučemo što više ovakvih investitora te da Jahorina u budućnosti ide rame uz rame sa najuspješnijima jer joj svim prethodno realizovanim taj status i pripada. Prije par dana na jednom kongresu sam saznao da je moj tim na koji sam beskrajno ponosan tim koji je sagradio najviše žičara na svijetu.

FOTO: SRĐAN ĐOKOVIĆ I DEJAN LJEVNAIĆ
FOTO: SRĐAN ĐOKOVIĆ I DEJAN LJEVNAIĆ

Veliku zahvalnost dugujem prije svega Srđanu Đokoviću sa kojim je zadovoljstvo sarađivati i realizovati vizije koje su prije svega usmjerene na budućnost i naslijeđe za naredne generacije.

Velika mi je čast što se porodica teniskog asa i najboljeg predstavnika naših prostora u svijetu, Novaka Đokovića opredijelila za Jahorinu i što su prepoznali naše ambicije kao nešto njima srodno. Želim da poručim da su uvijek dobrodošli na Jahorini i da je ovo svakako i njihova planina.

Prihvati notifikacije