Jet set

Potpuno bizarno: Pokojni Vidoje Ristović javio se na Instagramu!?

Iako u prvi mah djeluje kao naučna fantastika, nije.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Vidoje Ristović, opšte je poznato preminuo je prije nešto više od četiri mjeseca, ostavivši suprugu Nikolinu Pišek i kćerke Mateu i Unu Sofiju.

Istoričar umjetnosti umro je od posljedica srčanog udara tokom masaže, a otkako je prerano napustio ovaj svijet, njegov otac se ne smiruje u optužbama protiv snahe.

S obzirom da je još uvek sve svježe, niko se nije dosjetio da ugasi sve profile na društvenim mrežama, te je danas osvanula veoma bizarna objava.

Naime, sa profila pokojnog supruga Nikoline Pišek podijeljena je fotografija stambene zgrade sa potpisom jednog srpskog biznismena.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Nikolina Pišek neobičnu objavu nije željela da komentariše, a s druge strane otac Vidoja Ristovića, Viktor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada su ga pitali da li je neko ko je imao pristup profilu njegovog sina prodao isti:

– Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška – zbunjen je bio Miša.

Ono što je mnogima zapalo za oko je činjenica da Vidojev profil koristi osoba koja koristi i njegovu profilnu fotografiju, na kojoj se Ristović nalazi sa Nikolinom ispred matičara.

Bilo kako bilo, ova vijest je svakako nevjerovatna, pretpostavljamo da Vidojeva supruga ima pristup svim njegovim profilima na socijalnim platformama, te da se ovo pukom greškom dogodilo, a da li smo u pravu, vrijeme će pokazati. Ono što je evidentno je činjenica da je nakon ove objave profil pokojnog Ristovića otpratilo 50000 ljudi.

Prihvati notifikacije