Jet set

Na Instagramu pokojnog Vidoja osvanula nova objava, Miša Grof: "Nisam prodao profil"

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Na Vidojevom profilu netko je na Insta Story objavio fotografiju zgrade u kojoj je živio, a na kojoj je označen profil Dragoslava Ilića Gagi, uz prozor za postavljanje pitanja 

U četvrtak je na Instagram profilu Vidoja Ristovića, koji je preminuo prije više od četiri mjeseca, osvanula objava koja je mnoge iznenadila. 

Na Vidojevom profilu neko je na Insta Story objavio fotografiju zgrade u kojoj je živio, a na kojoj je označen profil Dragoslava Ilića Gagi, uz prozor za postavljanje pitanja.  

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Neki su pomislili da je možda Miša Grof, otac Vidoja, prodao Instagram profil svog sina, međutim on je to negirao. 

“Kako to mislite – prodao? Ja nisam znao ni da se to može prodati. Vjerovatno je neka greška. Ja imam pristup profilu, a vjerojatno ima i Nikolina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno”, preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje Dragoslava koji je označen na toj bizarnoj objavi, prenosi srpski Skandal. 

“Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška”, zbunjeno je govorio Vidojev otac. 

O ovome se ubrzo na Instagramu oglasio odmah i Dragoslav Ilić. 

“Bože slatki, pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čovjeka? Iz kojeg razloga? Pa ljepše mi je trošiti svoj novac na Capriju nego da kupujem nebitne profile. Pa želim i svoj ugasiti, dave me ljudi”, izjavio je Dragoslav.  

Vidojeva udovica, Nikolina Ristović (46) još nije komentarisala ovu neobičnu pojavu na društvenim mrežama.  

Podsjetimo, početkom maja ove godine Vidoje Ristović je preminuo u Beogradu u stanu maserke Danijele uslijed pale srčanog mišića. Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt.  

Nakon njegove smrti, njegov otac Vitor, poznatiji kao Miša Grof, vodio je medijsku bitku s Nikolinom, piše 24sata. 

Prihvati notifikacije