Magazin

Potpisala ugovor, bila u karantinu sa ostalim takmičarima “Zadruge”, ali na pregledu ustanovljeno da ima – prenosivu bolest

Svaki učesnik rijalitija “Zadruga”, prije nego što uđe u Bijelu kuću na veleljepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru.

FOTO: RAS SNEZANA KRSTIC
FOTO: RAS SNEZANA KRSTIC

Naime, jedna učesnica koja je potpisala ugovor za ulazak u “Zadrugu 6” nije prošla na sistematskom pregledu, zbog prenosive bolesti, čime je izgubila pravo da postane ravnopravni takmičar.

Sistematski pregled zadrugara obavezan je za sve učesnike, a podrazumjeva nekoliko provjera, prenosi blic.rs.

– Svi zadrugari odlaze na pregled kod ljekara opšte prakse, psihijatra, psihologa, vade krv, testiraju se na HIV, posećuju ginekologa i urologa – rekao je izvor.

Ipak, čelnici produkcije nisu smatrali da je u pitanju ozbiljan problem, te su je pustili da uđe u karantin, smatrajući da će se stvar brzo riješiti.

– Vi vrlo dobro znate da svaki učesnik po ulasku u „Zadrugu” mora da bude zdrav, tako da su čelnici produkcije zahtjevali da djevojka uradi još jedan sistematski pregled na dan ulaska u rijaliti – priča izvor za Objektiv.

Ništa nisu htjeli da prepuste slučaju, te je ujutru u pratnji obezbjeđenja otišla na pregled.

Izvor je ispričao šta se dogodilo kada je djevojka uradila drugi pregled.

– Kada je došla na drugi pregled, svi testovi su bili u redu, osim jednog. Ispostavilo se da ima prenosivu bolest, a uzimajući u obzir u obzir tip bolesti, shvatili smo da problem ne može da se riješi za nekoliko dana – priča izvor.

Prihvati notifikacije