Magazin

Željko Mitrović najavio diskvalifikaciju takmičara zbog psovanja džamije

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", razmišlja o diskvalifikaciji zadrugara Uroša Ćertića.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, neko je od gledalaca pisao Željku Mitroviću na Instagramu i poručio mu da zbog svih ispada, Uroš zaslužuje diskvalifikaciju.

Izbaci onog nacionalistu iz “Zadruge” Uroša. Bruka i sramota kakvo odvratno ponašanje – napisao je gledalac, na šta je Željko odmah odgovorio.

Velike su šanse da se to desi – kazao je Mitrović.

Podsjetimo, vlasnik televizije “Pink” donio je prije neki dan odluku da se Uroš Ćertić kazni mjesečnim honorarom zbog uvreda na vjerskoj osnovi u rijalitiju “Zadruga” pri sukobu sa Bilalom Brajlovićem.

Naime, Mitrović je takođe doneo odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10 odsto od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija “Zadruga”, već da se u cjelokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj djeci u Sarajevu. Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske vjeroispovijesti zbog ovog nemilog događaja! Vaš TV Pink! – glasi saopštenje.

Pročitajte još

Podsjetimo, Uroš je u naletu bijesa izgovorio jezive uvrede Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospio je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja. Između ostalog, Uroš je psovao džamiju, piše Espreso.rs.

Prihvati notifikacije