Jet set

Pale zaruke? Danijela Martinović pokazala biserni prsten

Danijela Martinović potaknula je šuškanja o zarukama s kriminalističkim inspektorom i muzičarom Josipom Plavićem, nakon što je u javnosti viđena s bisernim prstenom na ruci.

FOTO: INSTAGRAM / DANIJELA MARTINOVICOFFICIAL
FOTO: INSTAGRAM / DANIJELA MARTINOVICOFFICIAL

Fotografi su primijetili da Danijela prsten nosi upravo na prstenjaku, a pjevačica je pred novinarima bez zadrške progovorila o svojoj novoj romansi.

“Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru”, rekla je, kako prenosi Dalmatinski portal. “Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti”, poručila je.

Podsjetimo, Danijela je Plavića upoznala kada je njena advokatica prije otprilike godinu podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

Osim što je Josip inspektor, on je i muzičar. Pjevač je i gitarist, kako se može pronaći u lokalnim novinama, “jedinog dugoselskog rock benda” nazvanog Izvan Zakona, prenosi index.hr.

Prihvati notifikacije