Jet set

Danijela Martinović otkrila šta misli o novoj porodici Petra Graša

Bivša dugogodišnja djevojka Petra Graša, Danijela Martinović, progovorila je o sadašnjoj tašti nekadašnjeg životnog saputnika.

FOTO: IG / DANIJELAMARTINOVICOFFICIAL
FOTO: IG / DANIJELAMARTINOVICOFFICIAL

Pjevačica Danijela Martinović bila je gošća u HRT-ovom serijalu “Zauvijek autor” koji govori o životima i karijerama autora muzike ili tekstova, a tema je bila Vjekoslava Huljić.

Danijela Martinović je o Vjekoslavi Huljić i saradnji s njom govorila uprkos tome što je Tončijeva i Vjekoslavina kćerka Hana udala za njenog bivšeg dragog Petra Graša.

– Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, dakle kad sam došla u Magazin. To je bio jedan vrlo, vrlo veliki zalogaj nakon Ljiljane Nikolovske, koja je po mom mišljenju i dan danas jedna od najboljih pjevačica ovih prostora svih vremena – rekla je Danijela.

Dodala je da je prvi album grupe Magazin bio odskočna daska za Vjekoslavu Huljić.

– Ona je otvorila velika vrata na koja je ušla i koja su vječno ostala otvorena – dodala je Danijela i naglasila da je u mladosti Vjekoslavu gledala kao drugu majku.

– Ja kad sam započinjala, osjećala sam tu neku žensku sigurnost u njoj i znala sam često puta, pogotovo na festivalima kad bi se viđali, kad bi ona bodrila nas, sjesti joj u krilo i to je bilo zaista tako prirodno, osjetila sam neku majčinsku sigurnost u njenom krilu. I to sam kasnije shvatila, to uopšte nema veze s godinama, to naprosto imate u sebi i širite to iz sebe – rekla je Danijela.

Vjekoslava je, takođe, imala samo lijepe reči za Danijelu.

– Kad je došla u bend, Danijela je bila jako mlada i bila je nekih osam, devet godina u bendu i kad je otišla njena se samostalna karijera ustanovila kao jedna vrlo raskošna karijera. Zapravo tih 90-ih godina, ona je bila možda najveća zvijezda zabavne muzike i njen album je bio najprodavaniji album tih 90-ih godina s hitovima “Zovem te ja” i “Da je slađe zaspati” – rekla je tašta Danijelinog bivšeg, a prenio CDM.

Nakon raskida sa Petrom Grašom, pjevačica Danijela Martinović uplovila je u vezu sa Josipom Plavićem, bivšim kriminalističkim inspektorom.

Danijela je svog partnera inspirisala da se i on vrati muzici, te nastupa sa bendom “Izvan zakona”, pa sada emotivni partneri dijele još jednu zajedničku strast.

O ljubavi prema Josipu pjevačica je svojevremeno govorila za medije, otkrivši šta o njemu zaista misli:

– Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada nisam imala priliku da upoznam. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac.

Popularni pjevač Petar Grašo danas je u braku sa kćerkom Tončija Huljića, Hanom Huljić, koja je 14 godina mlađa od njega, prenosi Blic.