Sarajevo

Ovo je Sarajevo, jednom shvatite: Jedino mjesto gdje svjetska zvijezda Mads Mikkelsen može ležerno ispijati kafu

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Kako su i najavili organizatori Sarajevo Film Festivala, svjetska zvijezda, danski glumac Mads Mikkelsen stigao je u Sarajevo.

Prije zvaničnog izlaska na crveni tepih ispred Narodnog pozorišta, danas je sjedio u bašti Meeting Pointa, a kako saznajemo imao je vremena i da prošeta našim gradom.

Podsjećamo sve koji nisu upratili, ako takvih ima, Mads Mikkelsen će biti danas na Crvenom tepihu 28. Sarajevo Film Festivala ispred Narodnog pozorišta u 18:15 sati.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Večeras u 20:30 sati u Ljetnom kinu će biti prikazan film LOV Thomasa Vintenberga, u kojem Mikkelsen igra glavnu ulogu, a prije projekcije će mu biti uručeno priznanje Počasno Srce Sarajeva, saopćeno je na oficijelnoj stranici Sarajevo Film Festivala.

Mikkelsen je dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 26. Sarajevo Film Festivala (2020.), kojem, zbog okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, nije mogao prisustvovati.

Počasno Srce Sarajeva će mu biti uručeno večeras u Ljetnom kinu Coca-Cola prije projekcije filma LOV, za njegov izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.

Prihvati notifikacije