Jet set

Ovako je počelo kad se Šejla Zonić pojavila u "Zvezdama Granda": Marija i Mili joj opasno zamjerili jednu stvar

Ovogodišnja pobjednica takmičenja „Zvezde Granda“, Šejla Zonić od samog pojavljivanja u šou ostavila je nevjerovatan utisak na publiku i žiri i za kratko vrijeme postala jedan od glavnih favorita.

Šejla Zonić
FOTO: GRAND

Pročitajte još

Zonićeva je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti apsolutnim sluhom zbog čega podjedanko dobro izvodi sve muzičke žanrove čime je kupila milionski auditorijum širom regiona, a već prilikom njenog prvog nastupa u “Zvezdama Granda” bilo je jasno da je pred njom svijetla budućnost.

Za razliku od većine koja u prvom predstavljaju igra na sigurno, Šejla je odabrala težak repertoar pjesama “Ne dam bolu da me slomi” Verice Šerifović i “Nismo smeli” Marije Šerifović, zbog čega je dobila kompliment da je zvijezda rođena, ali i poneku konstruktivnu kritiku.

Šejla Zonić
FOTO: GRAND

Čim je ugledala i čula Šejlu, Marija Šerifović je prepoznala sa društvenih mreža, ali je morala da provjeri da li je ona “ta”.

-Da li si ti nekad snimila moju pjesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? -pitala je Marija, a takmičarka odgovorila potvrdno.

-Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pjevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu ljepotu, a sedim ovdje 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome – rekla je oduševljeno Marija. Ipak, morala je da Šejli uputi i zamjerku, kao i dobronamjerni savjet.

Bosanac i Marija Šerifović
FOTO: GRAND

-Imaš sve, ali personaliti nekog ko je pomjeren i drugačiji ne posjeduješ, što ne znači da ne možeš da se modeliraš. Da bi bila najbolja, moraš da budeš drugačija – rekla je Marija.

Slično mišljenje imao je i Aleksandar Milić Mili.

-Savršeno pjevaš i to je sve mirno, nema dešavanja na bini. Ništa se nije desilo i na tome moraš da radiš – rekao je za Šejlu

Draganu Stojkoviću Bosancu zasmetale su zamerke koje su Marija i Mili uputili Šejli, nakon čega je istakao da ima personaliti u pjevanju, a da će sve drugo dobiti vremenom.

-Šta bi treba da večeras izađe i da napravi kolut unaprijed, kolut unazad? Ne morate je tako mazati. Što ne kažete kakva je boja glasa, kakve su visine, nizine, izgovor teksta? Sve ti je za 10 – rekao je Bosanac.

Šejla Zonić
FOTO: GRAND

Iako je od samog početka važila za pjevačicu kojoj su mnogi predviđali pobjedu, Šejla je u jednom razgovoru za Grand otkrila kako se prijavila u takmičenje na nagovor supruga.

–Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je za Grand.