Jet set

Inel Nukić Brko nakon finala, posebnu poruku uputio Mariji Šerifović…

Nakon velikog finala "Zvezda Granda" u kome je pobedu odnela Šejla Zonić, oglasio se najmlađi finalista ove sezone Inel Nukić.

Inel Nukić
FOTO: GRAND

Pročitajte još

Sedamnaestogodišnji pjevač iz Živinaca stekao je nevjerovatne simpatije publike i žirija tokom prethodnih devet mjeseci, a iako je u zavšnici ispao nakon prvog presjeka, prizaje da nije razočaran.

– Dragi moji , želim da se zahvalim svima vama koji ste me bodrili kroz cijelo moje takmičenje i pružali mi veliku podršku. Ni u snu nisam mogao da zamislim da ću biti u finalu “Zvezda Granda”. Zadovoljan sam svojim plasmanom i srce mi je ispunjeno. Posebno bih se zahvalio mojoj mentorki Mariji Šerifović koja nam je svima pomagala i trudila se da izvuče iz nas ono najbolje – istakao je Nukić koji već ima planove za dalju karijeru:

– Sada slijedi neko novo poglavlje koje započinjem i obećavam vam puno iznenađenja. Još jednom , hvala svima i volim vas – zaključio je Inel.

Inel Nukić
FOTO: GRAND

Malo ko bi povjerovao da prije Grandove scene, Inel nikada nije zapjevao javno o čemu je govorio za Grand.

-Imao sam dosta poziva za posao, ali sam se u isto vrijeme školovao i takmičio. Na primjer, vratim se u srijedu sa snimanja, već u četvrtak imam kontrolni iz matematike ili nekog predmeta, pa nisam imao vremena da radim. Sad kad se škola, hvala Bogu završila, kao i kraj takmičenja, tako da ću polako da počnem da snimam pjesme i da radim. Mislim da će sve biti dobro – objasnio je Nukić, a na pitanje da li su profesori imali razumjevanja za obaveze oko snimanja, odgovorio je:

-Bilo je jako teško jer sam uvijek morao da izgladim odnose s profesorima kako bi mi opravdali časove. Mada, njihovu podršku sam imao maksimalnu, iako je bilo problematično jer nisam uradio sve kontrolne, nisam bio na svim časovima, pa sam uporedo morao da uskladim sve. Bilo je teško, ali se nekako isplatilo. Sada me svi gledaju drugačije jer “Zvezde Granda” su velika reklama, svako ko je tu došao je poslije uspio. Svi me prepoznaju na ulici, hoće i da se slikaju sa mnom. Prije ovoga sam bio stvarno anoniman, niko nije znao ni da pjevam uopšte. Takmičenje mi je mnogo donijelo!– objasnio je mladi pjevač.