Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka kao najbolje kuvare, koji se sjajno snalaze za šporetom, imaju prirodni talenat za kombinovanje ukusa i ističu se u kuhinji.
Rak
Ljudi rođeni u ovom znaku uživaju u stvaranju tople, domaće atmosfere, a hrana je jedan od njihovih glavnih aduta za to.
Kuvanje za njih nije samo priprema obroka, već način da pokažu ljubav i brigu prema drugima. Njihova jela su često inspirisana porodičnim receptima i nose posebnu emotivnu vrijednost.
Rakovi su pažljivi, strpljivi i posvećeni u kuhinji, što se uvijek osjeća u ukusu njihovih jela. Ne kuvaju samo da napune stomak, već za dušu.
Bik
Poznati po hedonizmu i čulnom uživanju, ljudi rođeni u ovom znaku imaju prefinjen ukus i visoke standarde, kada je u pitanju hrana.
Vole da kuvaju polako, temeljno i sa naglaskom na kvalitetne sastojke. Njihova jela su bogata, mirisna i često vizuelno privlačna, jer im je važno da hrana bude i lijepa i ukusna.
Bikovi znaju kako da udovolje nepcu – bilo svom, ili tuđem. Za njih je kuvanje ritual, koji uključuje sva čula.
Djevica
Iako na prvi pogled ne djeluju kao emotivni kuvari, Djevice su pravi majstori detalja u kuhinji.
Njihova preciznost i organizovanost osiguravaju da svaki recept izvedu savršeno, bez improvizacije, prenosi CityMagazine.
Vole da kuvaju zdravo i promišljeno, često birajući sezonske i nutritivno bogate sastojke. Pored toga, izuzetno su pedantni u serviranju i estetici tanjira.
Djevice kuvaju sa pažnjom i odgovornošću i zato njihovi recepti uvijek uspijevaju.