Jet set

Oglasio se Toni Bijelić nakon razvoda od Dragane Mirković: "Nije istina.. "

Folk zvijezda Dragana Mirković je prije dva dana obavjestila domaću javnost da se poslije 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

FOTO:  ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Dragana Mirković je izdala zvanično saopštenje, te otkrila da skoro tri godine ne živi sa Tonijem i da im brak nije ono što je nekad bio.

U međuvremenu je Toni obrisao profile na društvenim mrežama, a u javnost je dospjela informacija da on već neko vrijeme živi sa 15 godina mlađom ljubavnicom, što su prenijeli svi regionalni mediji. Toni se nije oglašavao.

Na adresu portala Republika stigao je demanti Tonijeve advokatice Gabriele Banić, koja je prenijela Tonijevu izjavu.

– Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumijevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić – navodi se u saopštenju.