Jet set

"Dabogda svi prošli kao Dragana Mirković" Dara Bubamara o razvodu koleginice, evo šta je rekla o Toniju Bijeliću

Pjevačica Dara Bubamara osvrnula se na razvod njene koleginice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji su donijeli odluku da se raziđu poslije 24 godine braka.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Dragana se nekoliko puta slomila u javnosti zbog priče o razvodu i raspadu porodice, a Dara je sada istakla da su je zaboljele suze koleginice.

Dragane Mirković mi je žao, svaki razvod je normalno bolan, ali ona je vrhunska pevačica, lepa žena, velika i svetla budućnost je ispred nje. Muž koji je bio sposoban, bili smo zajedno na zimovanju, ali mi je jako žao, zabolele su me njene suze, ali opet, nije smak sveta, nisu se poubijali, potukli, da plaču, da iznose ,,prljav veš”, to mi se ne dopada. Dabogda svi bili ko Dragana Mirković, ja žalim žene koje imali 200 ili 300 evra platu, pa se razvode i ne plaćaju im se alimetnacije – rekla je Dara Bubamara.

Pročitajte još

Inače, muzička zvijezda je u saopštenju povodom razvoda navela da ona i Toni već tri godine ne žive pod istim krovom.

Toni i Dragana Mirković
FOTO: INSTAGRAM/DRAGANA MIRKOVIĆ

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka- započela je ona:

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – piše u saopštenju Dragane Mirković, prenosi Blic.