Jet set

Nina Badrić se skinula, pa napravila pometnju na društvenim mrežama (FOTO)

Pjevačica Nina Badrić (51) godinama je dio muzičke scene, među ostalim kolegama izdvojila se odličnim glasom i dobrim pjesmama, a na liniji joj mogu zavidjeti i duplo mlađe koleginice.

FOTO: BADRICH/INSTAGRAM
FOTO: BADRICH/INSTAGRAM

Ona je veoma aktivna na svom Instagram profilu, svakodnevno obavještava svoje pratioce o dnevnim aktivnostima, a sada je objavila fotografiju u kupaćem i pokrenula lavinu komentara.

Naime, Nina je pozirala u jednodjelnom, bijelom, kupaćem kostimu sa prorezima ispod grudi i na stomaku, a preko je imala ogrtač za plažu.

– I divim se toj ljepoti dok trijezni me i topi – napisala je Nina, a komentari su se nizali:

“Najljepša žena zauvijek”, “prelijepa i prezgodna”, “nijedna ti nije ravna”, samo su neki od komentara.

Kada je riječ o njenom izgledu i ishrani pjevačica je svojevremeno iz upotrebe izbacila namirnice životinjskog porijekla, piše Blic.

– Otkako se držim ovog režima moje tijelo je u balansu, koža i kosa sijaju, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada baš i nisam razmišljala koje namirnice unosim u organizam. Dugo sam pratila način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla – objasnila je pjevačica jednom prilikom, a prenose domaći mediji.