Nina Badrić opet na udaru prevaranata: Ne nasjedajte, radi se o krađi identiteta

Prevaranti su se ponovo poslužili likom i imenom Nine Badrić kako bi na internetu oglasili sumnjiv proizvod namijenjen mršavljenju.

FOTO: INSTAGRAM / BADRICH
FOTO: INSTAGRAM / BADRICH

Slično se dogodilo i prije otprilike tri godine, kad se na oglasima za tablete za mršavljenje po društvenim mrežama tvrdilo da takve koristi i naša poznata pjevačica, pa je Nina tada angažirala advokate da je zaštite. Sada je kao prvi korak objavila upozorenje pratiteljima na Facebooku.

Uz sličicu oglasa napisala je:

„Prevara. Ne nasjedajte na ovu prevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoje dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena kašika”, napisala je.

Pedesetogodišnja pjevačica u novije je vrijeme dotjerala figuru, izgleda svježe i mladenački, pa su neki lovci u mutnom vjerovatno to pokušali zloupotrijebiti.

Krađe identiteta na divljem tržištu internetskog bespuća nisu ništa novo i Nina nije jedina žrtva. Lakovjerne kupce prevaranti su pokušali nasamariti i pomoću imena i lika voditeljice Doris Pinčić, također za sredstvo za mršavljenje, noviji je slučaj u kojem je identitet ukraden voditeljici Antoniji Blaće, a cyber varalice nedavno su se uhvatili i imena i lika liječnika Krešimira Luetića, predsjednika Hrvatske liječničke komore te ih iskoristili za nezakonito i neistinito reklamiranje tobožnjeg čudotvornog lijeka za čišćenje krvnih žila.

FOTO: INSTAGRAM BADRICH
FOTO: INSTAGRAM BADRICH
Prihvati notifikacije