Jet set

Nikad je nije prebolio, imala je 44 godine kada je umrla: Džej je uvijek sa tugom i suzama u očima pričao o njoj

Folk pjevač Džej Ramadanovski koji je preminuo u 56. godini u Beogradu od posljedica srčanog udara, u jednom periodu života, doživio je tragediju kada mu je preminula Dubravka koja je prije više od 20 godina glumila u njegovom spotu „Gde ću sad, moja ružo“.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RINGIER
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RINGIER

Lijepa crnka sa kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da vjeruje da je izgubio djevojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

–Nekoliko dana prije toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš volio da je vidi, te da je ubijeđen da bi ga i sada svojom ljepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lijek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vrijeme kada su snimali spot bila jedna od najljepših djevojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mjesto – rekao je tada izvor za Kurir.

FOTO: PRINSCREEN/YOUTUBE
FOTO: PRINSCREEN/YOUTUBE

–Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva – rekao je izvor.

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mjesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su posljednjih godina izgubili svaki kontakt.

–Nisam mogao da vjerujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lijepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je Bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo vidjeli, a posljednje vrijeme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema – ispričao je prosavljeni folker tada.

Prihvati notifikacije