Život

"Ne gledaj šta ti je neko rekao, nego ko" Mahira otkrila kako se NOSI SA OSUDAMA jer se nakon smrti muža ponovo udala

Mahira Ahmiš je postala je poznata javnosti kroz svoju inspirativnu priču o ljubavi i brizi prema svom suprugu Esedu, koji je godinama patio od multiple skleroze.

FOTO: MAHIRA_HAJDARPASIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: MAHIRA_HAJDARPASIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Njihova priča postala je simbol snage i ljubavi, inspirišući mnoge ljude širom regiona.

Mahira je do te mjere bila požrtvovana da ga je u jednom trenutku nosila na leđima i vodila ga uz stepenice bez ičije pomoći, ali je uprkos svemu nakon njegove smrti postala meta zluradih komentara jer je pronašla novu ljubav i udala se.

Sada je Mahira Ahmiš progovorila o svemu što se izdešavalo nakon što se po drugi put udala i koliko je bole loši komentari.

Ne gledaj šta ti je neko rekao, nego ko

– Vjerujte da ja većinu komentara nisam ni videla s obzirom da ih je bilo mnogo. Neke sam pročitala, a neke ne. Poneke su mi slali, al vjerujte da mene to ne dotiče nit je doticalo. Ja vrlo dobro znam ko sam, šta sam, tako da od nekih nebitnih nesretnih ljudi ne mogu me komentari ni pogoditi. Ne kaže se džaba: “Ne gledaj šta ti je rekao, nego ko”. Svako normalan je poželio sve najbolje i sreću ovi ostali su samo ostali – kazala je za portal Azra.

Novu ljubav upoznala na društvenim mrežama

Mahira je otkrila i da je svog sadašnjeg supruga upoznala na društvenim mrežama i tako se iznenada rodila velika ljubav.

– Upoznali smo se putem društvenih mreža. Lajkovao mi je nešto, naravno ušla sam na profil i videla da se radi o naizgled finom momku. Počeli smo pisati onako ništa specijalno sve dok nisam radila jednu humanitarnu akciju. Naime jednog dječaka sam trebala iznenaditi dresom sa njegovom imenom i pitala sam na storiju da li zna neko gdje se može ime napisati. Tako se javio Saladin i htio da on donese dres. Bila sam sa drugaricama na ifaru kad je dobio dres u istom hotelu gdje nam je bila svadba. Čekao je ispred, izašla sam i bukvalno otela dres. Poslije mi je momak napisao jel sve uredu?! Jer sam zaista samo uzela. Drugarice su bile u čudu jer im je bilo smiješno. Od tada smo počeli intezivnije pisati i eto čini mi se da je sve bilo kao šala i na kraju brakn rekla je Mahira.