Magazin

Ako vaš partner radi ovih šest stvari, bezuslovno vas voli

Ljubav je ponekad komplicirana, ali i lijepa stvar. Ipak, važno je razlikovati bezuvjetnu od uvjetne. Srećom, bračna i porodična savjetnica, Tina Fey, podijelila je nekoliko savjeta.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

“Provela sam godine proučavajući ljubav i mogu vam reći da psihologija nudi neke prilično fascinantne uvide. Bezuvjetna ljubav ne odnosi se samo na velike geste ili ekstravagantne darove; često su male stvari te koje iskreno pokazuju koliko je vašem partneru stalo do vas”, kaže Fey za Hack Spirit. Izdvojila je šest znakova da vas vaš partner bezuvjetno voli.

1. Sluša vas.

Slušanje se može činiti kao jednostavna stvar, ali to je jedan od značajnih znakova bezuvjetne ljubavi, tvrdi savjetnica. “Kada vas vaš partner sluša, on ne čeka samo svoj red da govori, on je s vama u tom trenutku, potpuno angažiran i prisutan. Cijeni ono što imate za reći i želi vas bolje razumjeti”, istaknula je.

2. Prihvaća vas – mane i sve.

Bezuvjetna ljubav nije u pronalaženju savršene osobe, već u tome da nesavršenu osobu vidimo savršeno.Fey tvrdi: “Ovo je jasan znak bezuvjetne ljubavi. Kad vas vaš partner voli bezuvjetno, prihvaća vas onakvima kakvi jeste. Ne pokušava vas promijeniti ili oblikovati u svoju ideju savršenog partnera.”

3. Podržava vaše snove.

“Uvijek sam čvrsto vjerovala u ideju da, kad nekoga voliš bezuvjetno, podržavaš njegove snove, čak i ako se čine nedostižnima. Tako izgleda bezuvjetna ljubav. Radi se o tome da jedno drugom budemo najveći obožavatelj i navijačica. Riječ je o podržavanju međusobnih snova i težnji, bez obzira koliko veliki ili mali bili”, naglašava Fey.

4. Žrtvuje se za vas.

Bezuvjetna ljubav često uključuje nesebičnost i spremnost na žrtve. Ipak, žrtve ne moraju uvijek biti velike geste, napominje savjetnica.