Jet set

Nakon sahrane Kornelija Kovača: Njegove kćerke Aleksandra i Kristina su u još gorem odnosu

Nakon sahrane legendarnog kompozitora Kornelija Kovača, u medijima se sve više piše o odnosu njegovih zavađenih kćerki Aleksandre i Kristine.

FOTO: SA SAHRANE U BEOGRADU/GRAND
FOTO: SA SAHRANE U BEOGRADU/GRAND

Iako su mnogi očekivali da će odlazak njihovog oca uspjeti da ih pomiri, ispostavilo se da je nakon smrti jaz između sestara još veći.

U prilog tome govori i Aleksandrina objava na Instagramu, gdje je nakon očeve sahrane spomenula sve članove porodice osim Kristine, a sada se oglasila i sama pjevačica i odgovorila na ovaj sestrin potez, piše grand.online.

Uz crno bijelu fotografiju na kojoj pozira sa mamom i tatom, Kristina je obavijestila svoje fanove da se vratila u Stokholm, a zatim otkrila kako se osjeća nakon gubitka oca, ali i nakon zaleđenih porodičnih odnosa koji su je dočekali u Beogradu.  

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Protekli dani bili su maglovit, zamršeni splet groznih osjećanja i osjećaja – tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde, i na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema. Sve je jasno, kristalno. Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra – tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bježala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sjećanju, potrebno mi je to sad – napisala je Kristina i nastavila: 

–  Posvetiću se i tome da svoj život usmjerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umjetnost… Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan. Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vrijeme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja. Jer ja sam kćerka svoje mame i kćerka svoga tate. Itekako.

Prihvati notifikacije