Jet set

MELINA POSLIJE HARISA OTPISALA I PRIJATELJICU Harisova bivša žena povukla ŠOK POTEZ - saznala je sve, ovo ne želi da toleriše

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici.

Haris Džinović, Melina Džinović, Hana Hadžiavdagić Tabaković
FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Pročitajte još

Hana Hadžiavdagić odlučila je juče da progovori na temu pomenutog razvoda, o kojem je i te kako imala stav, a njene riječi se, po svemu sudeći, nisu dopale Melini.

Pročitajte još

Melina je odlučila da Hanu otprati sa društvenih mreža, iako su dosad bile prijateljice, što je influenserka ponosno isticala u javnosti.

-Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: “Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…” – govorila je Hana, piše blic.rs.

-Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu “vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme” – dodala je ona tad.

-Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. ‘Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina – zaključila je bila Hana za “Telegraf”, nakon čega je uslijedilo Melinino otpraćivanje Hane sa mreža.