Jet set

LOVA DO KROVA ZA NOVU GODINU Lukas uzima 80.000 eura, Prijovićka 40.000, a Ceca je rekorderka 

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Iako je ljetna sezona završena, pjevači su već požurili i zakazali novogodišnje nastupe. Doček 2023, međutim, značajno će se razlikovati od prethodne godine, jer će se pjevači po svemu sudeći dobro opariti. 

Kako se nedavno pisalo, cijene “običnih” tezgi su znatno skočile, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više. Nekoliko izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja bez obzira velika. Njihovi honorari će vas šokirati. 

Saša Matić je brzinom svjetlosti ugovorio novogodišnju tezgu u Beču, ali je neće naplatiti 50.000 eura kao prošle godine, već deset hiljada više. 

Aca Lukas do kraja godine imaće brojne nastupe, između ostalog i koncert u sarajevskoj Zetri, a godinu će uspješno zaključiti novogodišnjim koncertom u jednom luksuznom hotelu u Beogradu za 80.000 eura. 

Izvor blizak estradnim vodama, rekao je za Blic i da je Aco Pejović u finišu pregovora za doček koji će naplatiti ove godine 80.000 eura. 

Nataša Bekvalac prije četiri dana se vratila sa američke turneje, te vjerovatno zato nije još precizirala mjesto nastupa, ali kako smo saznali od izvora bliskog pjevačici poslije 31. decembra biće teža za 40.000 eura. 

I Aleksandra Prijović prati trend sa cijenama, pa je vrijednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine skočila na 40.000 eura. 

Milica Todorović rezervisala je mjesto u jednom poznatom klubu u Štutgartu, a zaradiće 25.000 eura za veče. 

Ipak, Svetlana Ceca Ražnatović i dalje je rekorderka. Kako se saznaje, pjevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 eura. 

Prihvati notifikacije