Jet set

Otkrila veliku tajnu: Ceca Ražnatović progovorila o braku sa Arkanom, ovaj detalj javnost nikada nije saznala 

FOTO: P. DEDIJER/RINGIER
FOTO: P. DEDIJER/RINGIER

Ceca i Arkan važili su za jedan od najljepših, ali i najskladnijih ljubavnih parova na našim prostorima. Svoju vezu započeli su prije 28 godina, a tragična sudbina umiješala je prste i zauvijek ih je rastavila. 

Nakon što su krenule spekulacije da je Arkan zatvarao u kuću i da joj je branio da pjeva, folk diva oglasila se za domaće medije i otkrila veliku istinu o braku sa Ražnatovićem. 

Naime, Ceca je priznala da je zapravo ona htjela da prekine karijeru i posveti se mužu i djeci, ali joj Arkan to nije dozvolio, piše Alo. 

“Kada sam se udala za Željka, svi su pričali o meni: Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu. Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvijek mi je govorio da ne smijem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htjela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludjela! Rekao je da sam rođena za scenu i da mi ne misli dobro svako ko bi me podržao u tome da ostavim karijeru. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života”, ispričala je Ceca za domaće medije i dodala da joj je pokojni suprug još kada su počeli da se zabavljaju predvidio da će napuniti „Marakanu“: 

“Rekao mi je da je sljedeći korak koncert na „Marakani“. Sve je unaprijed vidio, pozitivno je utjecao na mene i izgradio me. Zahvalna sam mu na tome. To može samo neko ko me bezuslovno voli”, zaključila je ona. 

Prihvati notifikacije