IT

LinkedIn testira vertikalni video

LinkedIn se pridružuje brojnim drugim popularnim aplikacijama koje su pokrenule vertikalne video feedove kratkog formata nakon porasta popularnosti TikToka.

LinkedIn
FOTO: UNSPLASH/ GREG BULLA
Ilustracija

Opcija još nije javno objavljena, ali ju je LinkedIn potvrdio TechCrunchu, a dizajnerica proizvoda i LinkedInu Jenny Eishingdrelo, objavila je sliku zaslona aplikacije.

Novi feed koji se nalazi u navigacijskoj traci aplikacije u novoj kartici “Video”, omogućuje vam da nakon što dodirnete novi gumb Video, uđete u okomiti feed kratkih videozapisa kroz koje možete prelaziti, prenio je SEEbiz.

Možete lajkati video, ostaviti komentar ili ga podijeliti s drugima. Firma nije podijelila detalje o tome kako feed određuje koje će videozapise prikazati korisnicima.

Iako ste oduvijek mogli objavljivati videozapise na LinkedInu, novi namjenski feed osmišljen je za povećanje angažmana i otkrivanja na platformi predstavljanjem malih videozapisa kroz koje ljudi mogu brzo listati, a pokazali su se izuzetno popularnim, posebice kod mlađih korisnika.

Novi feed mogao bi pružiti kreatorima sadržaja novo mjesto za dijeljenje videosadržaja i potencijalno dopiranje do više gledatelja.

Zasad još nije poznato kada bi nova značajka mogla biti lansirana svim korisnicima

Prihvati notifikacije