Jet set

Lepa Brena u biznis sa čarapama uložila 300 hiljada eura

Zvijezda bivše Jugoslavije riješila je da uloži novac u novi posao, i to pozamašnu svotu od čak 300.000 eura. Iako je dugo najavljivala ovaj projekat i nije htjela da kaže o čemu se tačno radi, mediji su ipak došli do saznanja da je u pitanju biznis sa ženskim čarapama. Pjevačica je to i potvrdila, ali nije otkrivala detalje.

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

Kako se saznaje iz dobro obavještenog izvora, čarape koje će nositi potpis Lepe Brene biće sve samo ne obične.

Nakon brojnih sastanaka s ljudima i partnerima iz ove grane modne industrije, ona je osmislila čarape i hulahopke koje će u sebi sadržati, ni manje ni više nego – nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu.

Ona se na ovaj hrabar poslovni potez upustila uz podršku svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je isto uložio određena finansijska sredstva. Iako je bilo najavljeno da će se ovi njeni proizvodi na tržištu pojaviti na proljeće ove godine, ona je to odložila jer nije bila zadovoljna finalnim rezultatima.

Sada, kada je sve gotovo završeno i kada je i sama prezadovoljna proizvodom, izvjesno je da će s prodajom čarapa početi u oktobru ili početkom novembra ove godine.

“Brena već više od dvije godine priprema svoju liniju čarapa. U čitavu ovu priču uložila je 300.000 eura. Iako je već trebalo da se one prodaju, ona nije željela da njen proizvod bude pušten na tržište dok sve ne bude tip-top. Sada je ta formula dovedena do savršenstva u saradnji s najvećim stručnjacima iz ove oblasti, tako da će u oktobru ili novembru žene moći da kupe ove čarape. Biće dostupne u svim veličinama i za žene svih godina. Ono što je interesantno jeste da će te čarape vizuelno činiti da ta osoba koja ih nosi deluje mršavije nego što jeste“, priča izvor, pa dodaje:

“U pitanju je stvarno revolucionaran proizvod na našem tržištu. Te čarape će u sebi sadržati nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu, koja će dodatno njegovati ženske noge i stopala. Prikrivaće sve nedostatke, a istaći će sve najbolje na ženskim nogama. Njena linija se proizvodi u fabrici u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije. U planu joj je i da otvori nekoliko prodavnica po Beogradu i regionu. Logično, Brena će biti najbolji model za svoje proizvode, što i ne čudi kada su joj upravo čarape bile jedan od glavnih odjevnih predmeta na sceni“, završava izvor.

Prihvati notifikacije