Sarajevo

Latić-Hulusić o vozaču koji je ubio djevojku u Sarajevu: Pošto ćemo da vezano za tu osobu ima bar deset poziva policiji koji su završili nigdje?

Strašna nesreća koja se sinoć desila u Sarajevu potresla je sve u ovom gradu. Još jedan mladi život je ugašen zbog nekog nesavjesnog pijanog idiota za volanom.

FOTO: FB / NEJRA LATIC HULUSIC
FOTO: FB / NEJRA LATIC HULUSIC

Nejra Latić-Hulusić, magistrica scenskih umjetnosti-redateljka komentirala je na svom Facebook profilu i uputila poruku svima:

“Djevojku na pješačkom prelazu sinoć je ubio pijani Berberović Armin vozeći prebrzo. Djevojka nije “udarena”! Djevojka nije “unesrećena” nego mrtva!

Pročitajte još

Djevojku nije ubio Mercedes, niti automobil nego osoba Berberović Armin. Pošto ćemo da je od ranije bio dobro poznat policiji? Pošto ćemo da vezano za tu osobu ima bar deset poziva policiji koji su završili nigdje?

Pošto ćemo da, kad se račun svede, u ovoj zemlji mnogo veća prava ima svaki sitan ološ i krupan kriminalac od budalastog građanina/ke koji vozi i hoda po zakonu, živi u miru, ne krade, jede od svoje plate i još dijelom te svoje plate, porezom finansira policije, tužilaštva i sudove koji se šprdaju sa našim životima”.

Prihvati notifikacije