Kultura

Koncertna predstava "Cvit Samoće" 29. septembra u Kamernom teatru 55

FreeDA Nera Immortelle je umjetničko ime koje označava prekretnicu u karijeri hrvatske umjetnice Nere Stipičević.

FOTO: FACEBOOK / KAMERNI TEATAR 55
FOTO: FACEBOOK / KAMERNI TEATAR 55

U Kamerni teatar 55 nam dolazi 29. septembra sa koncertnom predstavom “Cvit Samoće” koja je segment njenog dugogodišnjeg umjetničkog istraživačkog procesa, na temu suočavanja pojedinca s osobnim strahovima i važnosti otkrivanja vlastite autentičnosti kao univerzalnog odgovora na pitanje: “Kako do sreće?”.

Glavna struktura materijala za novu predstavu nastaje međunarodnom saradnjom umjetnice F.N.I. i francuskog glazbenika/producenta Vadima Erudaçija, a Mia Melcher ga konceptualno i režijski uobličuje u formu KONCERTNE PREDSTAVE “CVIT SAMOĆE”. U projektu sudjeluju glazbenici Tomislav Parmać (piano), Hrvoje Rupčić / Borna Šercar (perkusije), Vadim Erudaçi (gitara), Matej Milošev / Neven Šverko (čelo). Kostimografkinja je Eva Karakaš Bedrina.

Nemojte propustiti da se uvučete u vlastiti svijet, preko muzike, koja gotovo meditativno pruža tračak svjetla u moru težine koju živimo..

Pozivom blagajne rezervišite svoje karte na vrijeme, na broj telefona 033 550 476, svakim danom osim nedjelje u periodu od 13 do 20 h.

Prihvati notifikacije