Jet set

Kome će pripasti vila od dva miliona eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović

Nekoliko mjeseci se ne prestaje pričati o razvodu Meline i Harisa Džinovića. Sada se mnogi pitaju kome će pripasti vila od dva miliona eura u Beogradu.

Melina i Haris Džinović
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV, PETAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

Džinovići su vilu na Senjaku gradili od 2017. godine, a u nju su tek uselili 2021. godine. Navodno prije nego što se pročulo za razvod, srbijanski mediji su pisali da Džinovići prodaju vilu.

Pročitajte još

Skupocjena vila posjeduje bazen koji se nalazi u donjem dijelu, a u blizini njega je vinski podrum u kojem su vina iz različitih krajeva svijeta. Kuća ima veliki dnevni boravak, teretanu, salu za proslave i spa centar. Sobe Đine i Kana uređene su posebno po njihovim željama. Također, u jednom dijelu kuće je nalazi se i muzički studio, prenosi Večernji.hr.

Nakon vijesti o razvodu mnogi se pitaju kome će pripasti luksuzna kuća. Nakon što se popularni par rastao, u vili je ostao Haris i njihova djeca Đina i Kan. Međutim, još uvijek nije poznato da će kuća pripasti pjevaču narodne muzike.

Podsjetimo, dizajnerica Melina Džinović je sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan.

Policija je Džinoviću privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Melina je prošla pored policijske stanice, ali sina Kana je ignorirala.

Prihvati notifikacije