Jet set

Ko je navodna ljubavnica princa Williama: Upletena je sada u skandal s Kate Middleton

Ovih dana britanske i svjetske medije potresa prava kraljevska drama.

FOTO: EPA
FOTO: EPA

Nakon što se princeza od Walesa Kate Middleton povukla iz javnosti nakon operacije abdomena, pojavile su se razne teorije zavjere o njenom nestanku, koje je dodatno rasplamsala njena fotošopirana fotografija s djecom.

Nakon toga su se pojavile i fotografije princa Williama i Kate u automobilu koje su izrodile nove teorije, a jedna od njih tiče se i navodne prinčeve ljubavnice.

Pročitajte još

Naime, mnogi sada sumnjaju kako s Williamom u automobilu nije bila Kate, već markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury, za koju se već godinama šuška da je prinčeva ljubavnica.

FOTO:
FOTO:

Rose je inače stara poznanica britanske kraljevske porodice, koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Cholmondeleyja Davida Rocksavagea, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo vjenčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo organizirano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rose i David razveli su se 2019. godine, baš kad se počelo šuškati o njenoj aferi s princem Williamom.

Tada su zajedno fotografisani na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio nevjeran supruzi tokom njene treće trudnoće, a Kate je zbog toga navodno zamolila Williama da ukloni Rose iz kruga bliskih prijatelja.

Britanski mediji pisali su kako je Kate zabranila Rose dolazak na kraljevska događanja te je strogo ograničila kontakte, iako su i njih dvije svojevremeno slovile kao bliske prijateljice.

No, posljednjih dana govori se i o Kateinom ljubavniku.