Jet set

Kate Middleton napokon ima razlog za sreću: Evo zbog čega

Kraljevska porodica napokon ima razloga za osmijeh. Nedavno su princ William i njegov 10-godišnji sin, princ George, prisustvovali nogometnoj utakmici na stadionu Villa Park u Birminghamu kako bi bodrili svoj omiljeni tim, Aston Villu.

FOTO: EPA&  ANDREW MATTHEWS
FOTO: EPA& ANDREW MATTHEWS

Otac i sin su smijali i pljeskali tokom cijele utakmice, koja je završila pobjedom Aston Ville.

Pročitajte još

Bio je to zasluženi predah za Williama. U proteklih nekoliko mjeseci morao se stoički nositi s lošim vijestima nakon što je i njegovoj supruzi, princezi Kate Middleton, i njegovom ocu, kralju Charlesu III, dijagnosticiran rak u razmaku od nekoliko sedmica.

Porodica je sada imala novi razlog za slavlje. Naime, najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, Louis, slavi svoj šesti rođendan.

Iako tačni detalji proslave nisu poznati, zna se kako porodica vrijeme provodi u porodičnom odmaralištu u Sandringhamu, a tokom trajanja školskog semestra borave u svom domu u Windsoru kako bi djeca bila bliže školi Lambrook koju pohađaju.

Podsjetimo, šestogodišnjeg Louisa posljednji smo put vidjeli za Božić kad je s porodicom učestvovao u procesiji na tradicionalnoj božićnoj misi u Sandringhamu, javlja Story.hr.