IT

Kako se prijaviti za Mortal Kombat 1 ”Stress Test betu”? (VIDEO)

Mortal Kombat 1 izlazi tek 19. septembra, ali ćemo i dalje imati priliku da isprobamo early build igre kroz ”stress test betu”, ako smo te sreće da dobijemo ključ, naravno.

FOTO: IT MIXER
FOTO: IT MIXER

Na Summer Game Festu je predstavljen prvi gejmplej trejler za MK1, gde je prikazana Kameo mehanika. Ova mehanika će vam omogućiti da pozovete ”sekundarnog borca” koji će vam pomoći u okršaju sa vašim protivnikom, prenosi It mixer.

Strimeri i drugi content kreatori koji su prisustvovali festivalu su isprobali ranu verziju igre, ali izgleda da je sada došao red i na nas!

Onlajn server stress test će se održati od 23. juna do 26. juna, i biće dostupan za PlayStation 5 i Xbox Series X/S igrače iz Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike i Brazila. Ako budete izvučeni, ključ ćete dobiti 21. juna. Za Mortal Kombat 1 stress test betu se možete prijaviti putem ovog linka.

Igrači će na raspolaganju imati nekoliko boraca, pristup onlajn multiplejer mečevima, kao i Klassic Towers duelima u singlplejeru. Respawn nije precizirao da li će biti još onlajn testova, ali vjerujemo da će organizovati bar još jedan.

Ako kojim slučajem posjetite EVO 4. i 5. avgusta, uživo ćete moći da isprobate Mortal Kombat 1 demo, piše PlayZine.