IT

Battlefield Bad Company 1 i 2, i Battlefield 1943 više se neće prodavati

Ove nedjelje, EA je najavio planove za uklanjanje nekoliko igara. Iako su planovi za uklanjanje Mirror’s Edge-a naizgled poništeni, tri Battlefield naslova će i dalje biti uklonjena iz prodaje kasnije ove godine, uključujući i veoma omiljene Bad Company naslove.

FOTO: SCREENSHOT/STORE.STEAMPOWERED.COM
FOTO: SCREENSHOT/STORE.STEAMPOWERED.COM

Battlefield Bad Company 1 i 2 su najpoznatiji po svojim zvjezdanim kampanjama. Fanovi se nadaju Bad Company 3 već mnogo godina u ovom trenutku, ali DICE tek treba da preispita ideju. Uz to, EA je osnovala novi studio 2022. godine, posebno za rad na budućem Battlefield sadržaju za jednog igrača, tako da tu postoji neki budući potencijal, prenosi It-mixer.

Pročitajte još

Počevši od 28. aprila, Battlefield 1943 i Battlefield Bad Company 1 i 2 biće uklonjeni sa digitalnih izloga, a onlajn usluge će postati offline 8. decembra 2023. To znači da više nećete moći da igrate multiplayer na zvaničnom serveru.

Iako mod za više igrača više neće funkcionisati kao nekada, ako kupite igre prije nego što budu uklonjene iz prodaje, i dalje ćete moći da igrate singlplejer kampanje, javlja Play!Zine.

Prihvati notifikacije