Magazin

Jeste li prevareni ili ćete prevariti: Ovi horoskopski znakovi najčešće varaju

Nije pitanje samo da li vas partner vara nego da li ste vi skloni povremenim izletima?Ako je vjerovati zodijaku, ovi znakovi najčešće varaju.

FOTO: FOTO:DEPOSITPHOTOS.COM
FOTO: FOTO:DEPOSITPHOTOS.COM

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari partnera jer su društveni znak. Spolja djeluju iskreno i nevino, ali unutra su živa vatra. U stanju su čak i da prekriju istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvijek traži nešto uzbudljivo.

Vaga

Vaga često lovi aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera dok se trude da prekriju da su zapravo zauzeti. Vaga će sve da uradi samo da se ne upusti u raspravu sa trenutnim partnerom i naruši postojeći odnos.

Škorpije

Čak i ako nikada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipične, lojalne i posvećene Škorpije će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera. Varale bi i prikrivale preljubu jer ne žele da uvrijede partnera. Imaju sposobnost da sakriju tragove jer su vrlo tajnovite i mogu to činiti vrlo vješto.

Strijelac

Strijelci se ne vezuju brzo i često su skloni prevari. Mada i kada varaju misle da sve drže po kontrolom, te su tako spremni da urade sve kako bi zadržali osobu sa kojom su u vezi, ali i osobu sa kojom je varaju. Sjedenje na dvije stolice, čini im se kao fer igra, piše superzena.

Prihvati notifikacije