Magazin

Jesenji kućni sajam u Centrumu: Iskoristite popust na svim odjelima i testirajte nove proizvode

Tradicija sajamskih cijena i stručnih prezentacija nastavlja se i ove godine, i to od četvrtka, 5. oktobra, pa do subote, 7. oktobra, u Centrumu u Banjaluci (Petrićevac) i Centrumu u Gradišci (u Centrum Parku).

FOTO: CENTRUM
FOTO: CENTRUM

Sajamski dani donose popuste na svim odjelima. Među sniženim odjelima i kompletnim robnim grupama našle su se građevina, mašine i alati, vrtni centar, pet centar, home centar, svijet kupatila, pod & tekstil i još mnogo toga što možete pronaći u Centrumu, a spisak svih popusta pogledajte ovdje.

Uz izlagače svjetskih i domaćih brendova, kroz stručne prezentacije koje vas očekuju 5. i 6. oktobra u Centrumu na Petrićevcu i 7. oktobra u Centrumu u Gradišci, saznaćete sve o novim jesenjim trendovima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, pa možete iskoristiti ovaj trodnevni sajam za testiranje novih proizvoda ili tehnika rada.

Popusti na svim odjelima važe tri dana u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci, i to od četvrtka, 5. oktobra, do subote, 7. oktobra. Posjetite Jesenji kućni sajam Centruma i iskoristite sajamske popuste.

A. E.

Prihvati notifikacije