Jet set

Jelena Rozga oduševila i Skoplje: Šta sprema za Sarajevo? (FOTO)

Jelena Rozga oduševila i Skoplje: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta!

Jelena Rozga
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na muzičkoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“.

Jelena Rozga
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Arenu „Boris Trajkovski“ u Skoplju do posljednjeg mjesta ispunili su obožavatelji koje je regionalna pop-zvijezda stekla tokom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili tokom cijelog koncerta potvrđuje da su jedva dočekali da uživo osjete energiju i snažan vokal Jelene Rozge. Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i brojne druge.

Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove:

Jelena Rozga
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

-Hvala, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni ‘Boris Trajkovski’. Vaša podrška je nešto posebno i uvijek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!

Jelena na turneji nosi kostime modnog dvojca eNVy room, koji je za nastavak turneje dizajnirao dva nova kostima. Upravo publika u Skoplju imala je priliku prva vidjeti nove kostime.

Jelena Rozga
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon rasprodanih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Skoplju Jelena počinje s pripremama za nastavak svoje regionalne turneje „Minut srca mog”. Sljedeći nastup je u Zadru 8. marta, a potom u sarajevskoj „Zetri“ 2. novembra.

Prihvati notifikacije