Magazin

Jelena Đoković otvoreno o braku i djeci: Novak i ja imamo sukobe, voljela bih da zaštitim Stefana i Taru, ali...

U okviru Fondacije Novak Đoković, na čijem je čelu, supruga proslavljenog tenisera bavi se temama kao što su rani razvoj djece i predškolsko obrazovanje u Srbiji.

FOTO: AP
FOTO: AP

Ovih dana tema njenih seminara je savjesno roditeljstvo, a tim povodom gostovala je u emisiji „Kec na jedanaest“, gdje je otkrila pojedinosti iz privatnog života.

‒ Prestala sam da pratim mnoge stvari koje pišu o meni jer sam shvatila da kako ja nešto izgovorim to postaje veliki naslov, bombastičan. Novak i ja smo kao ostali parovi, imamo sukobe kao većina ljudi u bračnoj zajednici. To što smo poznate ličnosti ne znači da je kod nas sve lijepo, divno i bajkovito. Mediji stvaraju sliku o uspješnim ljudima kao da su neka nedostižna tačka, a u stvari nije tako. Trudim se da budem na istom nivou sa svima, zato otvoreno pričam o roditeljstvu ‒ rekla je Jelena, a potom je opisala kako izgleda život djece poznatih roditelja.

‒ Kada gledamo djecu poznatih ljudi, nekako smo prema njima prilično kritični. Kako se ponašaju, kakav su izraz lica napravili, s kim su… Žao mi je da tako nešto vidim jer svi imamo pravo da proživimo različita iskustva, pa i da griješimo, i to je u redu. Kao da se poznatim ličnostima i njihovoj djeci greške ne praštaju. Voljela bih da moju djecu zaštitim, ali nisam sigurna da ću uspjeti. To je njihov put koji ja moram da prihvatim kao takav. Rođeni su u ovoj porodici i to im je što im je – kazala je Jelena.

Prihvati notifikacije