Jet set

Indi prijetila da će objaviti sa kim je Edita sve bila: Otkriveni novi detalji sukoba sestara Aradinović

Snimak tuče Edite i Indire Indi Aradinović šokirao je javnost, sestre su se potukle ispred jedne zgrade, a dugo se spekulisalo šta su razlozi ovakvog njihovog ponašanja.

FOTO: NIKOLA TOMIĆ/TELEGRAF
FOTO: NIKOLA TOMIĆ/TELEGRAF

Naime, razlog njihovog sukoba su navnodne prijetnje koje je Indi upućivala mlađoj sestri Editi, a otkriveno je i kako je animozitet između njih počeo.

Nesuglasice među sestrama počele su zbog poslovnih saradnika, a nastavile su se navodno i nizom uvreda koje je Indi svakodnevno upućivala mlađoj sestri po pitanju njenog ljubavnog života.

“Edita je doživjela vrtoglavi uspjeh čim je započela solo karijeru, a to je bilo sasvim dovoljno da izazove ljubomoru kod Indi, čija se karijera godinama nije pomijerala sa mrtve tačke. Umjesto da se sama založi za sebe, Indi je očekivala da je sestra poveže sa njenim saradnicima i da će joj proslijediti pjesme koje se njoj nisu dopadale, ali to se nije dešavalo. U proteklih pet godina njihov odnos je zbog toga bio turbulentan, a sestre su se često javno peckale i prozivale, a čak su se i blokirale na društvenim mrežama”, kaže na početku izvor, i objašnjava da su Indi i Edita bezuspješno pokušavale da razriješe svoj odnos.

“Umjesto da na miru sjednu i pričaju o svemu, Aradinovićeve su javno iznosile da nisu u dobrim odnosima. Indira je Editu u jednom trenutku javno nazvala i lažnom sestrom, a redovno ju je prozivala kod članova porodice, pjevača i saradnika. Edita je, s druge trane, više puta pokušala da je smiri, hvalila ju je u javnosti i promovisala njene buduće projekte, ali to nije bilo dovoljno za prestanak sukoba – priča izvor, i navodi da je do brutalne tuče došlo upravo zbog Indirinih prijetnji da će javno razotkriti sve Editine tajne.

“To što nijedna nova pjesma koju je Indi objavila nije doživjela veliki uspjeh dok su pjesme njene sestre imale milionske preglede dodatno je pogoršalo situaciju. Kako nije mogla poslovno da joj našteti, Indi je zaprijetila sestri da će javnosti ispričati sve što zna o njenom privatnom životu, ali i objaviti fotografije i prepiske koje dokazuju s kim je i kada bila u vezama. To je bila kap koja je prelila čašu za Editu, koja se mjesecima borila sa sestrinim agresivnim fazama”, tvrdi izvor, i otkriva da je upravo to razlog zbog kog je mlađa Aradinovićeva otela sestri telefon i fizički je povrijedila.

“Tog dana Edita je bila kod majke Florije, a Indi je naknadno stigla. Odmah su se posvađale jer je Indi rekla Editi da neće da je vidi u porodičnom stanu. Verbalni sukob ubrzo se pretvorio u obračun jer se Indi zaklela da će medijski da uništi sestru, uzevši svoj telefon uz prijetnju da će istog trenutka nazvati sve svoje kontakte iz medija. Editi je pukao film i krenula je da joj otima telefon, a okršaj se nastavio u dvorištu. Iako pokušavaju da zataškaju svoj loš odnos, Indirina ljubomora prema Editi nikada neće proći i pitanje je dana kada će se fizičko nasilje ponoviti. U cijeloj situaciji najviše ispašta njihova majka jer ovakve tuče godinama gleda i strepi da će se jednog dana završiti kobno – završava izvor za “Alo!”.

Prihvati notifikacije