Jet set

Mladoženja želio da mu Edita pjeva na svadbi, šokirao se kada je saznao cijenu

Pjevačica Edita Aradinović važi za jednu od trenutno najpopularnijih pjevačica, a u skladu s tim je i cijena njenog nastupa.

FOTO: INSTAGRAM/EDITA ARADINOVIC
FOTO: INSTAGRAM/EDITA ARADINOVIC

Kako saznaju mediji od izvora s kojim je kontaktirao menadžer pjevačice, ako želite da Edita pjeva na vašem veselju, za samo sat vremena morate da izdvojite 7.000 eura.

Pročitajte još

“Spremam svadbu, moja žena je imala veliku želju da, osim benda koji će biti zadužen za atmosferu tokom slavlja, imamo i nekog poznatog izvođača. Dugo smo razmišljali ko bi to mogao da bude, a onda smo shvatili da smo se upoznali na Editinom nastupu u Beogradu i da generalno volimo njene pesme i njen glas. Kad smo se dogovorili da to bude ona, nazvali smo ljude koji se bave organizacijom njenih nastupa i dobili odgovor koji nas je malo šokirao. Za sat vremena 7.000 eura. Što je mnogo, mnogo je, pa smo brzo odustali od te ideje”, rekao je budući mladoženja.

Edita nije odgovarala na pozive. Inače, ona nije jedina zvezda koja traži mnogo novca za nastup. Većina mladih izvođača takođe traže astronomske sume, ali mnogi imaju više hitova i više godina staža od Aradinovićeve, prenosi Pink.