Magazin

Htjeli imati seks u troje, ali se na kraju potukli: "Kakav ti je to k****?!"

Priča je imala nasilni završetak nakon što ih je žena koju su pozvali na trojac pošteno izvrijeđala

FOTO: MONROE COUNTY SHERIFF‘S OFFICE
FOTO: MONROE COUNTY SHERIFF‘S OFFICE

Ménage à trois, odnosno seks u troje između para i druge žene u Sjedinjenim Državama nije završio baš onako kako su to prvotno akteri zamislili. Tačnije, postao je nasilan, a svo troje na kraju je završilo u policijskoj postaji.

Steven Lopez i Angela Viviana Velez Vazquez (20) pozvali su 6. marta Dellu Draper (29) na ‘romantični susret‘ u svoju kuću u Marathonu na Floridi.

Dok su svo troje bili zajedno u krevetu, došlo je do nesuglasica, a par tvrdi da ih je 29-godišnjakinja uvrijedila rekavši da muškarac ima ‘mali kuc‘, a žena “smrdljivu pi*u‘, piše Mirror.

Svađa je ubrzo postala nasilna te su Lopez i Vazquez udarili Draper, a Lopez kasnije ciglom razbio i stražnji prozor Draperinog automobila.

Pročitajte još

Lopez i Vazquez rekli su da su je Draper odbila napustiti njihov dom, pa su je morali ‘nasilno ukloniti‘ tako što su je ‘podigli i spustili ispred ulaznih vrata njihove kuće‘.

Par tvrdi da je Draper zatim ušla u svog Nissana, a onda odvezla vozilo unatrag prema ulaznim vratima kuće gdje su stajali Lopez i Vazquez. Nakon što je automobil udario Vazquezinu lijevu nogu, tvrdi Lopez, on je bacio ciglu na automobil. Kako je rekla u svom iskazu Vazquez policiji, Draper je tada izašla iz auta i ‘zamahnula zatvorenom šakom prema njoj, ali ju je promašila‘.

Dodala je kako ju je ona zatim udarila u lice.

Ured šerifa okruga Monroe nakon što je cijela strka završila uhitio je pohotni par. Lopez se suočava s optužbom za kazneno djelo bacanja smrtonosnog projektila, dok se Vazquez suočava s optužbom za napad. Kako je potvrdio glasnogovornik policije Adam Linhardt, u sukobu niko nije ozbiljno ozlijeđen, piše Jutarnji.

Prihvati notifikacije