Magazin

Bila je jedna od najljepših žena svijeta, a danas liči na gurabiju

Sharon Stone postala je viralna zahvaljujući svojoj rođendanskoj transformaciji koja je frapirala milijune ljudi

FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM
FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM

Svjetski poznata glumica Sharon Stone 10. marta je napunila 65 godina, a tom prilikom se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Holivudska zvijezda objavila je nekoliko fotografija, a jednom je posebno iznenadila pratitelje.

Najprije je pokazala svoju staru sliku iz djetinjstva te uz nju napisala snažne riječi: “Hvala univerzumu za još jedno putovanje oko Sunca!”

Međutim, već u sljedećoj objavi diva je šokirala svoje fanove. Pozirala je u ležernom kućnom izdanju, ali niko se nije mogao koncentrirati ni na što drugo osim na njezine vidno uvećane usne, koje je dodatno istaknula žarkocrvenim ružem.

“Učinila sam to! Konačno! Za svoj rođendan! Sada sam baš Hollywood! Ponekad dobiješ upravo ono što želiš”, navela je Sharon u opisu fotografije.

Čekaj malo, pa to je…

Poznato je da je Stone jedna od rijetkih glumica koja se nije podvrgnula estetskim korekcijama te se na ovaj način pokušala narugati holivudskim diktatima ljepote.

Ako ste se već zabrinuli da je seks ikona prošlog stoljeća doista popustila pod pritiskom i napumpala usne, ne brinite se – otkriveno je o čemu je zapravo riječ.

Ovakav ekstreman izgled Sharon je postigla zahvaljujući Wax Lips, uobičajenom nazivu za slatkiše s okusom trešnje u obliku prevelikih, crvenih usana, piše Independent.

Prihvati notifikacije