Jet set

Hrvatica izazvala opšti skandal! Severina objavila i poslala Karleuši prepisku s Duškom Tošićem (FOTO)

Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pjevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, Severina joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, da bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

FOTO: INFODAN
FOTO: INFODAN

Sudeći prema porukama koje su isplivale u javnost, a koje je na svom FB nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovorila u strogom tonu, a sada je uz njih, Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

Pročitajte još

– Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pjevačice na temu Srebrenice.

FOTO: FACEBOOK/SEVERINA/INFODAN
FOTO: FACEBOOK/SEVERINA/INFODAN

– I ti jedi spski * i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! – odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvijek zakonitim, suprugom, Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.